Yaşayan Ruhların Açlıklarını Gidermek

    Bedenlere hakim ruhların kavgası da barışı da açlıklarını dindirmeye çabaladıkları anlardan ibaret. Her gün doğumu ile başlayarak gün batımına dek süren savaşın kazananı olma gayesinde çabalar sonuçsuz kaldığında ise bedene hakim olan ruh olgunlaşıyor. Diğer canlılardan ayrılarak insan oluyor.

Arayış
Arayış (Bing Tarafından Tasarlanmıştır.)

    Diriliyor bedeni bu savaş iklimi içerisinde ruhunun dinginliği ile bedenlerin. Süregelen irkilmeler sonucunda yaşadığı dirilişler bireyi birey yapan.

  Elbette hayat kısaca, saçmalıklarla dolu hayata renk katmak ve geçmişi yad ederken gülümsenebilecek anılar biriktirmektir.

    Derin uykular sonunda rahat uyanan ruh, önünü daha net görür ve pusları kaldırır böylece. Önüne bakarken sıyrıldığı sis ve pus dolu görüş açısında rahatlıyor, huzura eriyor.

    Sürahiden taşan su gibidir düşünceler. Müdahale edilmezse hayatın amacı ve sonuçları neticelenmez doğrusu. Her an yeni uyarılmalar sonunda yeni ağaç dalları gibi budaklanan düşünceler ve hareketler sonunda hayatını sürdürürken insan sert kayaya denk gelen kökünde mücadelesi iç karmaşalarla uğraşı gibi kısaca. 

    O gülümseten anıların ardında hüzünlendirenleri içine atan insan, pus ve kirle dolan içini nasıl boşaltacak?

    Ruhu etkilenecek, bedeni bitap düşecek. Sonunun geldiğini düşündüğü her anında aslında önünü göremez olacak ve kendi içerisinde boğulmamak için boğuşacak kendisi ile. Amacı net, Savunmaları ise kendisinde hata aramayacak ölçüde olduğu her an daha da dibe batacak. Bataklıkta çırpınan yardımın olmadığı bir bedenin yok oluşa gidişine benziyor. 

    Tekrar yüzeye çıkamayacak, çıksa dahi hep iz taşıyacak ruhunda. Beden temizlenir bir çok anı sonrasında. Unutur yine geçmişi benliğimiz her daim. 

    Kaos içinde tükenmemeye çalışan ruhlar gibi düşünün gerçekleri. Böylece her beden var olduğu süreçte varlığı kısmen kanıtlanan ruh olgusuna karşı birbirini düşünerek var olmaya devam etmeli doğrusu.

Kayıp Ruh
Kayıp Ruh (Bing Tarafından Tasarlanmıştır.)

Senin Fikrin ?

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski