Maske

Maske
Maske (Bing)

Sonrasından beklentin başlangıçta duyulan duyguların birleşimi midir? Gölgelerde dans eden ışık hüzmelerinin görkeminde kaybolan bir ruh. Bulacağı tek ümit ise gelecekte saklı olduğu sanrısı. Geçen zamanın verdiği sancı, tarifi mümkün olmayan zamanın akışı, kısalan telomerler neticesinde yaklaşıyor sonuna. Akrep ve yelkovan dediler zamanın göstergelerine. Akrep denmesi zamanın acımasızlığını yansıtıyor olsa gerek. Yelkovan için aynı yere gelişi simgelese. Bu yarışta kaybedenin sadece kendimiz olduğunu bildiğimiz gün. Akrebin zehrinin ruhumuza zerk etmesidir muhtemelen. Kayıplarda doğrularına tutunmuş, yanlışlığını hesaplamıyor. Korkuyor muhakkak inandığı doğruların yanlış çıkmama ihtimaline, denese doğruluğunu teyit etse daha sıkı sıkıya sarılacak doğrularına bunu da düşünüyor ara sıra. Hep bir çekimserlik içerisinde akan zamanın içinde, rüzgarda süzülen yaprak gibi hissediyor bedenini. Ruhu ise yeniden tomurcuklarla bezeyecek tebessüm maskesi altında bedenini.

Maske
Maske (Bing)

Kayıp bir çağın, zamanın durduğu o anda haykırarak bağıracak doğrularını, ruhu rahatlayacak, inecek tebessüm maskesi, yüzleşecek tüm gerçekliğiyle hayatın. Kaybolan zamanını düşünerek daha güçlü bağıracak ve maskesi o kayıp çağın içerisinde kaybolacak. 

Günümüze dönünce gerçek bir duygu ile bakacak dünyasına. Belki sert, belki daha mutlu şekilde. Ama bilecek artık ihtiyacı olmadığına bir maskeye.

QHK

Senin Fikrin ?

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski